Sture Student

Med ISBN-scannern kan du lägga upp annonser på några sekunder och på så sätt kunna få in lite extra inkomster under studietiden! Sture Student är utvecklad för att behaga de flesta studenters största problem – tid och pengar.

Kul i Malmö

Hela programmet med lovens alla aktiviteter! Här hittar du som går i grundskolan i Malmö massor av roliga saker att göra på lovet. Testa på många olika typer av aktiviteter inom idrott, fritid och kultur – till exempel olika bollsporter, kampsporter, dans, spel och pyssel.

Spin My Planet

Spin My Planet ger liv och rörelse till dina bilder! Det är det nya roliga, kreativa och lekfulla sätt att fotografera och dela bilder. Med unik delning och sociala nätverk tillåts andra att snurra in i din värld och vice versa.

Assa Abloy

Assa Abloy Entrance Systems ville förenkla och säkerställa montörernas arbete ”ute på fältet”. Vi tog på oss arbetet att komma fram till en lösning – resultatet blev en produkt som vi är mycket stolta över!

Sydsvenska Dagbladet

Håll koll på trafiken i sydvästra Skåne. Med Trafikläget från Sydsvenskan följer du vägarbeten, olyckor och andra trafikstörningar och får koll på vilka vägar du ska undvika när du sätter dig i bilen.

Hemmakväll

Med en version för både iPhone, iPad och Android tillgänglig kan användaren lättare leta filmer, hitta butiker, förhandsboka produkter, recensera filmer, få specialanpassade pushnotiser och mycket mer.