I nära samarbete med våra vänner på reklambyrån Bästa Kompisar har vi på Saguru levererat en fullmatad app-upplevelse till Hemmakvälls kunder!
Med en version för både iPhone, iPad och Android tillgänglig kan användaren lättare leta filmer, hitta butiker, förhandsboka produkter, recensera filmer och mycket mycket mer.

Är du kund?
Är du kund hos Hemmakväll (registrerat personnummer och mailadress) så kan du logga in i appen för att få en mer personlig upplevelse. Som inloggad kan du få personliga erbjudanden, förhandsboka kommande titlar inom film- och spelvärlden samt ha koll på dina hyrda filmer.

Min profil
Funktionen Min profil är kundspecifik och kan endast användas fullt ut när du är inloggad. Som inloggad kan du få personligt anpassade erbjudanden, som du kan utnyttja direkt i din butik. Men även om du inte loggar in, så kan du fortfarande välja ”Min förvalda butik” samt koppla appen mot Facebook för att tipsa dina vänner om bra filmer och spännande spel.

Film & Spel
Här kan du leta bland alla de filmer och spel vi kan erbjuda dig som kund. Du väljer själv vilken lista du vill se såsom Topplista, Nyheter, Kommande/Förhandsboka och via Genre. Flödet är enkelt och du kan själv växla mellan kategorierna Hyr och Köp.

Inne på en produkt kan du sedan göra följande: Se trailer, Sätta betyg, Tipsa dina vänner på Facebook, läsa om filmen eller med ett enkelt knapptryck se om produkten finns i just din butik. När du vill se om en produkt finns i en av våra butiker, så betyder den gröna färgen att den finns i lager och den grå färgen att den är tillfälligt slut alternativt ej tillgänglig i det formatet. Testa själv och upptäck alla smarta funktioner!

Sök
Snabbsök på t.ex. film, skådespelare eller regissör. Vet du filmtiteln, men inte om Hemmakväll har den? Gör en sökning!

Erbjudanden
Här hittar du unika erbjudanden som bara finns att tillgå genom appen. Nya erbjudanden läggs upp kontinuerligt, så kom ihåg att kolla här varje gång du besöker din butik.

Hitta butik
Vilken av våra butiker är närmast dig? Hitta din butik via karta eller genom en snabbnavigerad lista. Under respektive butik kan du se öppettider, adress och med en enkel knapptryckning både maila och ringa direkt till butiken.

QR
Detta blir troligen din nya favorit bland QR-läsare! Scanna av koder i våra butiker för att snabbt få den information QR-koden erbjuder.